6 veckors "diet"

och jag har droppat ca 4 kg. Första 2-3 veckorna räknade jag inget större utan bara struntade i godsaker och strunt var dag... De sista 3 veckorna har jag varit lite mer noga fast jag har varit på sem och då hummade jag lite..  Bra svar på starten får jag väl säga sammanfattningsvis. Gööt att se lite konturer igen samtidigt som det inte får gå för fort. Förbättringarna de få vill man ju gärna behålla.
För snabb viktnedgång= att man losar muskelmassa för er som inte är så insatta.
 
Min mat under diet är ris pasta havregryn ägg kvarg grönsaker kyckling, nötfärs, lax, lövbiff ägg mm.
Vanlig mat, inga krusiduller. Tar av rätt mängd mat till mig innan jag gör sås till familjen.
Det är inte svårt att dieta om man kör en diet med vanlig mat. Dock är det jobbigt på så vis att man är hungrig för att man inte får äta hur mycket man vill/vad man vill/hur mycket sås man vill/fika  osv.
Jag rek. diet på vanlig mat-enkelt när man har familj, ingen GI,  LCHF, 5:2 el likn.
 
En formbild! Där jag ser förändringar över axlar och armar denna v. Ser det sällan själv men denna v droppade jag 1 kg trots att jag varit på sem o inte sett mig i spegeln på 4 dagar så då blev det en synlig förändring. Annars har jag svårt att se själv och därför har jag min coach! Goa Håkan!
 
Nya naglar och varit hos frissan!
 
 
Igår körde jag rygg och biceps med min vän madde!
rygg
Breda latsdrag 4 set
bild på madde!
 
Smala drag 3 set
Rodd 3 set
Pullups 2 set
 
 
konc Bicepscurl i maskin 4 set
 
hammercurl med hantlar 4 set
 
bicepscurl i cc 3 set
 
 Efter träningen åkte vi till laxbutiken på glassbuffe
 
Åt god frukost, fika, smörgåstårta, glass och grillat igår! mums!!!
 
ny v för mig idag- sön! Jag ska iväg o träna ben med Evelina och sen jobb ett dygn. Vanligtvis jobbar jag inte dygn längre som jag gjort förr men under sommaren när personal ska ha sem får jag gå in och jobba mer på avdeningen/vården  så nu blir det dygnsjobb och milo ska t mormor och mysa!
 
see ya!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0