Fitnessläsning en stund innan sovdags. Bor...

foto0862 (MMS)

Fitnessläsning en stund innan sovdags. Borde plugga anatomi. Ligger efter som 17 men orkar inte det vid tio på kvällen. Dagen har gått i ett. Jobb, matlagning, matinköp, disk, bada milo osv. Vardagsbestyr, vardagsbestyr. Jag behöver semester tror jag! Har även hunnit träna ett snabbt bröstpass, bänkpress där jag testade 60 kg och körde nån med hjälp men jag är inte riktigt där än. . Det fick bli 55 kg! Sne bänk på 50 tror jag och sen flyes m handlar. Sammanlagt 11 set och runt 6-8 reps på de flesta. Har haft ont i rygg o nacke så jag är nöjd över träningen idag även om jag hade velat hinna en övning till. . Mitt mål är att köra 60 kg i bänk innan nov är slut! kommer jag lyckas eller ej? Det återstår att se!


Dop för Thea Elin Fors! Här är jag o lillt...

foto0860 (MMS)

Dop för Thea Elin Fors! Här är jag o lilltjejen. Har varit träningsfri lör o sön så imorg får det bli träning. Veckan som gått har jag kört nästan hela kroppen. Jag hoppade över rygg för att jag har ont i skulderbladet. Snart Ny träningsv, nya möjligheter!


Uppföljning med Coach Håkan

ägde rum i fredags.. Har gått upp en del sen tävlingen och var lite nervös över att han skulle säga att jag lagt på mig för mycket.. Det vill man ju inte då det är jobbigt att dieta.
Han tyckte att det inte var någon fara med mig men att jag ska tänka på vad jag stoppar i mig och att kroppen faktiskt inte behöver godis var dag..
Jag vet men det är jääävligt gott! Äter rätt om dagarna + godis vilket jag ska ändra på nu. Godis fre, lör ska jag försöka med.

Ska fettmäta mig i veckan, vågen är ingen ide att bry sig om nu när man bygger muskler (förhopningsvis) och det väger mer än fett så får man tillåta sig att gå upp o strunta i vågen.. Förra året då jag byggde muskler visade vågen många kg upp samtidigt som fett % sjönk, det gillas!!!!! Hoppas på detsamma nu:-)

Vi tränade även armarBörjade med triceps, lite suddigt men så är det med en kass mob kamera...Biceps curl med stångTriceps igen,

och sen körde vi biceps curl med hantlar sittande bakåtlutad.

Pumpade ur på slutet med kick back för triceps och i cc för biceps, se nedanVilken pump jag fick, löööv it!trycket syns ju inte riktigt då triceps är väl inpackad:-) Men det kändes!

Fettmätning till veckan då...


Nyss hemkommen från bästa madde, alvin o a...

foto0815 (MMS)

Nyss hemkommen från bästa madde, alvin o anders som haft hallowenfest för barnen! Madde hade planerat allt i minsta detalj m kläder o allt, som ni ser på kortet. Det var en toppenkväll! Jag får blogga mer imorg om helgen och mitt pass med håkan som jag träffade i fredags för träning o uppföljning. Just jäklar, i natt ska vi ställa om klockan också. . . Men det är bra för då blir min dag imorg en timma längre! Tur det för det är mycket som ska hinnas med! Fortsatt trevlig helg!


Efter jobb o indoorwalking m ett störtskön...

foto0788 (MMS)

Efter jobb o indoorwalking m ett störtskönt gäng var jag slö idag. Det blev pizza o mys m filmen sammys äventyr. Nu ska jag slänga mig i säng o läsa lite body som kom för ett par dagar sen. Igår hade jag vilodag o imorg blir det armar med chefen håkan!


Veckan kunde inte börja bättre!!!

Måndag-Ben med liv!


Tis- bröst där jag gjorde PB igen:-) Förra veckan var det i vanlig bänk, denna v var det i sne bänk. 55 kg x 6 reps och det var på mitt sista set av 4.
Sen blev det flyes med hantlar och till sist det bilden nedan visar, press med hantlar på sne bänk.

12 set och jag var heeelt slut, i löööv it!
Ok, muskelminne kanske är ett ok begrepp trots allt... Har ju varit väldigt kritisk till det fram tills för några v sedan. Men 3 mån tod det för musklerna att minnas isåfall. Från tävlingen i juni tills sep... Senila muskler:-)

Nej, nu är det läggdags!

Sov gott!!


Huset! Vilket perfekt väder för husresning...

foto0783 (MMS)

Huset! Vilket perfekt väder för husresning! Ytterväggar och tak kommer att bli klart idag. Inflyttning om fyra månader! Jobb, husresning och benträning är vad min dag bestått av. Tack liv för ett svidande benpass! vi körde 4 set av följande, Liggande o sittande lårcurl, utfall m benspark, vanlig benspark, benpress 210 kg x 10 reps avslutade jag passet med! Härlig start på veckan!


Idag kommer huset, jippi! Väggarna är uppe...

foto0031 (MMS)

Idag kommer huset, jippi! Väggarna är uppe. Nu skiter jag i jobbet och åker t mitt blivande hem!


Lipar och spänner varenda muskel i kroppen där jag sitter och ser på Finalen på BF från Nordiska Mästerskapen!

Kommer på mig själv med att le och få tårar om vartannat. Vilken jäkla känska det är att stå på scen och vilken känsla det är att vinna!!!!

Kommer även på mig själv med att försöka sätta poseringen där jag sitter och kollar...

Här kan du se när Carina tar guld på NM

Body fitness -163 som reps.se filmat:-)

http://www.youtube.com/watch?v=8uU0TM_b05U&feature=player_embedded


Och Body fitness + 163 (min klass så ni ser vad som krävs av mig... Masssssa träning!!)

Tycker Solrun var bra men tyckte Jannicka kunde placeras på pall...

Se nedan vet ja och tyck till


http://www.youtube.com/watch?v=gFfpLY0O00g&feature=player_embedded


Kolla in Conny också på följande länk

http://www.youtube.com/watch?v=0VWCz4gLtn8&feature=player_embedded#!


Endast finalfilmerNär conny fick 3 och chris 2 var det en del som buade.. Har sedan igår hört att vissa tycker att det är fel.. Vad tycker DU?

Conny från vårt team iaf, hoppas han är suupernöjd!Sverige tog hem en del på NMHär är över 163, vinnaren t vänster från norge Solrun
Emma till höger är från sverige och kom 5aHär är hon, Norge vann + 163Carina Isaksson tog guld i BF - 163+163, Jannicka näst längst till vänster kom 4a, hon var grym!!!!sverige och maria eriksson vann veteran

Var tyvärr inte där så jag har lånat korten på treningsforum.no som ni ser.

Medajskörden guld-silver-brons mellan de olika landslagen blev 2011
Sweden: 7-5-4
Denmark: 3-0-3
Norway: 2-5-2
Finland: 2-1-3
Estonia: 0-3-2
Iceland: 0-0-0

Conny från vårt team kom 3a och cris 2a på sm var det tvärtom.... Diskussioner huruvida domslutet var rätt eller inte finns alltid. Jag tyckte iaf att det var grymt av Conny att ta sig så långt.
Grymmmme!!!!!

Här kommer ett kort på honom från sm för jag har inte sett något kort på honom från NM änovan conny t vänsterSnyggt byggt!!!!


5 pannbiffar till lunch!

och potatismos:-) Var vråålhungrig!
Kläderna blir mindre. Idag flyttade jag mitt sista plagg från min "Off-garderob" till deff-garderoben (som förr var min vanliga garderob). Nu åker det ner i lådor för dessa kläder kommer inte att kunna användas förrän jag bor i huset.

Det är ju med dubbla känslor som man växer ur kläderna, speciellt som tjej iaf... Killar är tvärtom, ju större desto bättre. Ingen fara om det är lite fett....

Inget att gny över, jag har gett mig in i leken så jag får leken tåla...åååå det var tider det:-)

Jag ska göra det igen!!!
 
Idag blir det armar och indoorwalking, mitt enda kondition och förbränningspass i veckan. Annars bara jag äter och bygger...En gammal bild, tagen för någon månad sedan..

BTW, såg denna bild på facebook idag. Lite rolig!Idag när jag kom till jobbet var det oanmäld inspektion av livsmedelsverket... Sånt gillar vi inte!!!! Inte för att jag har något att dölja men detta är ett hem där folk bor, där jag ansvarar och där jag vill veta vad som händer! GRR!

Ha en fin torsdag! Hoppas VI ses på indoor idag!Provsmakat bars, Jobbat, fixat naglar och ...

foto0725 (MMS)

Provsmakat bars, Jobbat, fixat naglar och tränat rygg med reine! Äpple, kanel bars är säkert super om man gillar äpplepaj men det gillar inte jag så den var ingen större hit. Gillar mer chokladbars, mums! Nu är det bollibompa som gäller! Trevlig kväll!


Ben med Liv!

Så började min dag! Det var ett roligt pass:-) Jag brukar ha ångest över mina bendagar som jag tyckt varit sååå tråkigt men sen jag fick mitt träningschema av Håkan så har det blivit roligare och att köra ben med roligt folk gör ju benpasset ännu lättare!!!
Lättare psykiskt menar jag för det är fan inte lätt fysiskt för helsike vad tungt!Börjar med baksida lår både liggande och sittande
Kör sedan utfall i någon form (fast idag körde vi två övningar)
sen benpress, vader

Nu slog et mig att vi missade bensparken... fy då! Och jag brukar köra raka marklyft. Men vi körde två övningar utfall och det behövs mer än benspark så...

Liv i sin landslagströja:-) Slänger upp en bild nedan från när hon var med på Nordiska mästerskapen och vann silver!!!!Lånade den från din facebook Liv:-)

I år  är NM i sverige och landslaget är nu uttaget!


Bild 423593


Bodybuilding

Damer: Eva Lagerhorn Blom
Herrar -70 kg: Deme Laszlo och Samer Dawood
Herrar -80 kg: Ali Farroukh och Fredrik Spång
Herrar -90 kg: Fadel Alkhamisi och Jerker Johansson
Herrar -100 kg: Arne Lundell och Rabi Fakhro
Herrar +100 kg: Johan Adolfsson och Kevin Koxha
Herrar Veteraner: Ali Kazemi och Ulf Nilsson
Damer Veteraner: Jenny Ståhl

Bodyfitness

-163 cm: Alexandra Söder och Carina Isaksson
+163 cm: Eleonore Eriksson, Emma Mohlin och Jannika Larsson
Veteraner: Maria Eriksson


Classic Bodybuilding

Damer: Gisela Nylander
Herrar -180 cm: Andreas Fotiadis och Brani Oparusic
Herrar +180 cm: Conny Hilmersson från vååårt gym och vårt team!!! och Chris Harnell

På lördag gäller det!!!

Nej, nu blir det lite pappersjobb sen natten!

Sov gott!


Mysdag m milo efter en lång tuff helg! Har...

foto0710 (MMS)

Mysdag m milo efter en lång tuff helg! Har hundra grejer att göra hemma. Skulle behöva fixa, röja o städa men sket i det för ett par tim iaf. Tog m milo o pappa Och en fikakorg på en mysig skogspromenad o plockade svamp! Fick ett par liter trattisar så nu har vi precis ätit svampmacka. Har även tränat bröst o lite axlar. Imorg blir det ben m liv och sen ett långt arbetspass!


Idiot! Vem parkerar såhär? Tur att det var...

foto0688 (MMS)

Idiot! Vem parkerar såhär? Tur att det var relativt lilla jag som skulle in i bilen. Jag fick klättra in från andra sidan. Plus att min sidospegel åker ut när jag startar bilen och det var på håret! Grr! Tur att jag inte går på diet för då hade jag varit rasande! Nog om det. Nu är det läggdags. Lång dag, full med kunskap förhoppningsvis. . Sov gott!


Utsikten från tomten denna lördag kväll. S...

foto0695 (MMS)

Utsikten från tomten denna lördag kväll. Snart är det dags för grunden. Om en vecka kommer väggar och tak. Idag har jag lärt mig total stabilitetsträning och massa anatomi. Det lilla blonda huvudet är fullt för idag. Det blir en tidig lördagkväll här idag. Tio på en lördagkväll är kanske inte så roligt men nödvändigt för en lång dag imorgon igen! Fortsatt trevlig helg önskar jag er!


Fredagspass med liv innan kursen. Vi körde...

foto0681 (MMS)

Fredagspass med liv innan kursen. Vi körde tre set av varje övning. Breda latsdrag, rodd, typ rodd m snöre, enarmsdrag m hantel se bild, ryggresningar och två övningar för baksida axel. Teori på utbildningen, anatomi rygg och ben. Imorg blir det total stabilitetsträning. Trevlig helg!


Äpplepaj

2 port

500 g keso 4%
1/2 dl solrosfrön
2 dl havregryn
lite linfrö om så önskas
lite kokos om så önskas
3 tsk kanel
3 tsk vaniljsocker
1/2 dl sötningsströ om så önskas (behövs inte om man tänker äta vaniljsås, glass eller smaksatt kesella till....)
2-3 äpplen

Skiva äpplen och lägg underst i formen
Blanda ihop resten och lägg över.

Keso är proteinrikt!!!!

In i ugnen tills den fått färg på 175 grader.

Mums!

Jag åt vaniljsås till igår men jag har utrymme för det. Går du på diet så ta bort vaniljsocker och ät kesella till. Går du inte på diet så unna dig kesella med smak eller vaniljsås.
Bodyfitness film

En Bodyfitness film från SM. Från ww.reps.se

http://www.youtube.com/watch?v=Vgx4neSD6sc&feature=player_embedded#!

Idag blir det rygg och axlar med Liv.En bild från sep

Trevlig fredag och helg!
Jag ska på kurs så vi får se hur mycket till uppdatering bloggen får men ett par mms ska väl hinnas med:-)
Torsdagspass med Liv!

Jag och milo började dagen med att slappa, baka 1 äpplepaj och 1 äpplekaka. Jobbar hemma idag och då kan man slappa lite så vi ringde till dagis och sa att vi kommer senare.. Lämnade milo vid lunch och började då med rasten först, haha..

Lunchpass med Liv!

Hon är ju tidigare AF tjej så dips var bara att köra... Hon är grym, hon gjorde 40 förr!
Mitt rekord är 16 tror jag... hmm....
Jag brukar inte köra dips men from nu ska vi göra det..Körde sen triceps med stång mot pannan x3 och avslutade med push down med rep x 3.

Över till biceps
Där körde vi biceps curl i cc 3 set, 3 set av en övning som var ny för mig, se nedan samt beceps curl med hantlar x3Biceps curl med sne bänk. Den tog kan man säga. En blivande övning för mig!
Jag som är väääldigt kräsen med nya övningar Vilket inte är bra om man ska utvecklas men det är nog för att det tar några gånger innan jag får kontakt men denna övning fångade mig vid första försöket.
Det är kul att köra med Liv och det är härligt att hon är tillbaks på gymet efter 1.5 år och barnafödande. Imorg ska jag träffa hennes lilla prinsessa som jag inte sett sen jag poseringstränade hemma i deras vardagsrum och hon var nyfödd. Nu är hon 5 månader.

Sista övningen, låga vikter och bara pumpar ur..Nu dags för pappersjobb.

Å HERREGUD!!!! Nu ringde pappa och sa att han var på väg med 2 hummrar och 4 krabbor... Ok får göra pappersjobbet mellan kokandet av skaldjur då.. Undra vart fasiken han kommit över dessa, han är ingen fiskare och vad jag vet känner han ingen med båt...


På återseeende, kanske sen om jag hinner. Det är indoor idag också...

Annars imorg!

Och då kommer också  recept på nyttig äpplepaj lagom t helgen eller fredagsmyset. Ehh, ad säger jag. På helgen får man väl äta vad man vill?! Lagom tills på måndag då!


see ya!


Trött efter en lång dag så det blir lite m...

foto0650 (MMS)

Trött efter en lång dag så det blir lite mms-bloggning efter min o milos godnattsaga. Var tidigt uppe då jag skulle m en patient t sjukhuset. På jobbet har det varit som vanligt. Vi har haft mördare där och terrorhot. Vi har haft djur i toaletten och maten har varit förgiftad. . . Tålamod, tålamod, tålamod! Har haft vilodag från gymet idag. Imorg blir det armar el rygg axlar. Det är det jag har kvar denna v. Det bästa hade väl varit att dela upp det på tre pass eftersom jag ej körde framsida axel när jag körde bröst men det hanns inte med då o jag har bara två pass kvar nu. Tors o fre. Nu ska jag lägga mig o läsa. Bara en proteinshake i magen som saknas. Ska testa BS choklad o banan som fredrik lurade på mig idag. . Utvärdering imorg. Godnatt!


Hej på er!


Slänger upp lite fler kort från gårdagens bröst pass som gick bra enl mig! Jämför mig inte med andra utan vikterna jag tycker är bra eller dålig är i förhållande till mig själv. Någon kanske tycker att jag tar mycket och några kanske tycker att jag tar lite...

Bänkbilden fick ni igårpress med hantlar ovan, 21 KG tror jagFlyes, 14 kg har jag för mig...

Dessa tre övningar gjorde mig heeelt trött i bröst och då lägger jag ner mitt pass och är nöjd.

see ya!!!
Bröst och träningen går äntligen jättebra ...

foto0640 (MMS)

Bröst och träningen går äntligen jättebra igen! Idag tog jag 50 kg I bänk på mitt 4e set och klarade 8 reps. Så bra har det inte gått sedan innan diet. Kanske är kroppen på banan igen?! körde även hantelpress i sne bänk och flyes m handlar. Efter detta fick kroppen sin dessert, massage! Ny vecka, nya möjligheter!


Tidningsförsäljaren kom av sig när jag öp...

foto0601 (MMS)

Tidningsförsäljaren kom av sig när jag öppnade dörren o tittade på min outfit innan hon kom på sig själv m att fråga om jag ville köpa tidningen. Förstår inte vad det är för fel på den. Milo tycker att dressen, "inte är så bra" och john tycker att den är ful men jag gillar att mysa runt i den på morgonkvisten. milo vaknade sex både igår o idag. Bättre än tre men ändå för tidigt. Ligger lite back på sömnkontot känner jag! Längtar efter en sovmorgon! Nej, nu ska här fixas, röja o rensa. Sen ska överskottet köras ut t jobbet. simskola för milo o ev benträning i em. Beror på om jag behövs på jobbet el ej. Ha en bra söndag!


Jäklar vilken pump

jag fick i biceps idag, i löööv it!!!!! Det kändes som att armarna skulle spricka!

Körde armar! Började med biceps vilket gjorde att ja inte orkade lika bra i triceps, nästa gång börjar jag med triceps.... Eller så kör jag varannan..
Men idag började jag med biceps och körde 4 set av följande övningar. Biceps curl med hantel, koncentrerad biceps curl med hantel, hammercurl med snöre i cc.
väx biceps, väx!

Väl inpackad är den iaf, inte så mycket till def:-)

På triceps körde jag också fyra set på varje övning. Övningarna var push down med rep, över huvudet med rep samt kick back och 1 set dips.

För er som frågat efter formbild...


Försök till formbild... Inte så lätt att både ta kort och posera... Ja ja, ni ser lite avformen iaf...

Bättre får det bli en annan dag!Sen kollade vi lite på tomten där det ska sprängas i på mån
Nu väntar fläskfile, kantarellsås och potatisgratäng! Och myyys!

Trevlig lördag där ute!!!

Axlar med Liv

blev det idag! Det var kul o träffa henne. Sist vi sågs var på Ahlströmer.Liv och coach Håkan på tävlingen!

Det blev ett kort pass på fm då jag hade en sjuk milo hemma med sin morfar och Liv stack till gymet mellan amningarna.Så fin och bra tycker jag, bara 4 mån efter lilltösen kommit!och jag från ett annat axelpass för ngn vecka sen..Övningar vi körde var axelpress m hantlar, axlar rakt och sidlyft samt utsida axel i cc. 4 set på varje!

ska jag sälja den röda bikinin eller behålla den?Har två andra bikini som ligger och väntar på att bli använda.. Men denna är fin och den ger tur! De som har haft den har vunnit!!!!! Det måste ha gängt på bikinin:-)Någon som är sugen på ett radhus i Uddevalla Town? Jag ska sälja mitt, 4 rum och kök, 104 kvadrat.
Maila isf till therese_thorin@hotmail.com
Milo sjukling är rolig. Bestämmer att han ska baka  negerbollar men vid rullningen ger han bort arbetet. Han gillar inte att bli smutsig om händerna.... Dock gjorde jag ingen affär av det nu då han är förkyld då det är renare och friskare bollar om någon annan gör det!


mums!

Fredagsmys står på schemat nu. Sanny kommer hit och äter kycklingtortillas och sallad. Sen godis!!!! Först blir det nog en monsterfilm och när milo slocknat tjejfilm med lite snyft!

Trevlig fredag!


03.00 vaknade

lilleman.. GRRRR!!!!! Först försökte vi somna om en bra stund men han hade sån envis hosta stackaren... Jobbig, retlig, djup torrhosta... Han kunde inte somna utan ville ha vatten varje sekund.. Sen frågade han om vi kunde gå upp. Aldrig i livet! Då ville han lyssna på en saga och då brukar han somna så det tyckte jag var ok. Slumrade lite sen väckte han mig och sa att sagan var slut och det var ingen ide att jag satte på ny för han hörde knappt för "mamma snarkade så.."

Säkert?! Haha.. Det tror jag inte på!

4.30 gav jag upp för då hade han frågat typ 50 ggr om vi kunde gå upp. Pigg som en mört var han.. Ända tills nu kl 16 då han slocknade sittande. Han får sova en stund endast för inatt behöver jag sova.

Idag är Therese inte rolig att ha att göra med. GRRR vilket humör, som på diet... Sömn är viktigt för mitt humör!

Fick bytt bort mitt indoorpass till Peter, tack snälla!!!!! Deltagarna kommer tacka oss för det. Ett pass när jag är förbannad är aldrig bra.. 

Nej nu ska jag laga mat och väcka milo. Baka paj kanske och sen se en film som lilleman köpt.

Imorgon ska huset värderas också så jag antar att jag måste plocka och städa lite också..Nedan kommer ett par möbler vi kollade på för ett tag sen..

en möbel jag vill ha men säkert inte kommer att få....Det framtida köksbordet!SÖMN ÄR A och O

Fri posering, se martin och conny!!!!

Idag har jag vilodag från gymet.
Jobbar dag, ska till elektrikern ang huset, spännande men svårt att veta hur man vill ha det..
Sen ska jag o milo på tjejkväll på Energy fys! 

Fortsätter med lite material från sm.

Kommer från REPS.SE

Martins fria posering

http://www.youtube.com/watch?v=NgaExxKbiAE&feature=player_embedded

och Conny nedan. Grym och han är nära 50 år. Otroligt!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=nGY-xCcU0d4&feature=player_embedded

Tävlar för samma team som mig och tränar på samma gym!!!!

Team Energy Fys


Kom till affären idag och träffa Emelie, mig, martin mfl

Det är tjejkväll 18-20

Energy Fys i Uddevalla

Tjejer ni missar la inte Tjejkvällen i morgon 18-20.00.
Massor av erbjudanden , Olimp på plats , 30 första kunderna får goodiebag värde ca 300kr desutom med i utlottning av 2000kr i kläder mm från Better Bodies
Dcore tjej kollektion som kommer under oktober finns på plats för provning o.s.v !!//Fredrik o Lisa

Sitter och lipar

när jag ser finalen och prisutdelningen då Jannicka vinner SM.
Känslan när man vinner är fantastisk och jag känner med henne.

Jag vill göra det igen!!!!!

En sentimentalbild:-)Men nu är det fokus på byggningen!!!! Både på att bygga kropp och hus:-)

Idag har jag tränat bröst och haft Body pumpSne bänk med hantlar och stång

sen flyesIgår ryggNatti natti!


Final och prisutdelning BF + 163 Sm 2011

http://www.youtube.com/watch?v=Dc8YHUdgvmA&feature=related


T-walk med Janicka Larsson

som vann SM 2011, Bf +163

Kolla in länken vet ja!!

Grym tjej!

Från reps.se

http://www.youtube.com/user/RepsDehn

Här nedan kommer även veteranerna tjejer i BB

http://www.youtube.com/watch?v=spT1LbGi6ck&feature=related

Vissa tycker att det är för mycket, vissa tycker att det är snyggt. Jag ser allt slit och alla timmar de lagt ner på dessa kroppar och tycker att de är grymma!!!!!


Filmklipp Body fitness

+ 163 från sm

Förbedömningen på länken nedan

http://www.youtube.com/watch?v=WomAnBnlQpM&feature=player_embedded#!

final och prisutdelning nedan


http://www.youtube.com/watch?v=Dc8YHUdgvmA&feature=player_embedded

Jag tycker att Jannicka var grym!!!! Helt klart nöjd med henne som 1a!!!!!!


Vill man se mer matrial från tävlingen kollar man in reps.se såklart!  Där finns bästa reprisen!

Väntar med spänningen på den nya ronden, T-walk

3 e från vänster är hon som vann, snygg axel:-)

Rygg, tredje från höger är vinnaren!I sin valfria bikini, rond 2 Vinnaren i svart.Snyggt!!! Ni ser att motståndet är större i större tävlingar så man får kämpa vidare och bygga mer!!!!!I svart här är korta klassen i BF -163 cm. Hon längst till höger vann jag över i over all på Ahlströmer.Conny, 3e från vänster är runt 50 knappt tror jag från uddevalla, tränar på westcoast och kom 2a. Grymt!!!!Conny i mitten har en toppenform nästan hela året och är verkligen hård när det är tävlingsdags!martins klass
veteraner + 60 år. Det ni!!!!!veterantjejerna 2a från höger vann.

Ha en fin dag!!!Mms-bloggar från sängen. Dagen har gått fö...

foto0400 (MMS)

Mms-bloggar från sängen. Dagen har gått för fort så jag hann inte blogga vid datorn. Har tränat, jobbat o fixat hemma m massa vardagsbestyr. Kortet är från en kräftskiva för ett par v sedan med frida, david o gänget. Det var en toppenkväll! Imorgon är det kanelbullens dag så ni som inte går på diet, unna er en bulle vet ja! Det ska jag göra. Jag bakade m mina patienter idag så jag har redan tjuvsmakat. Med ett par bullar i magen säger jag godnatt!


SM 2011

Är förbi!
Längtar tills reps.se släpper Body fitness filmerna för jag missade deras T-walk då milo inte pallade att sitta stilla längre då..

Har haft en toppenhelg verkligen med Anki m familj!myyyys!!!!Conny fjärde killen från vänster!!!! 2a, silver:-)

martin 6a:-)och i BF +163cm

lånat bilden från Reps.seJannicka Larsson vann. Grym!!!
En av de jag hoppades på!

Nu är det dags att ta hand om lilleman. Återkommer med mer bilder snart!

Avslutade min toppenhelg med värsta benpasset så Bambi hälsar trevlig söndagskväll!!!!

see Ya!


Martin 6a! Conny tog silver, 2a, grattis! ...

foto0473 (MMS)

Martin 6a! Conny tog silver, 2a, grattis! Nu väntar vi på tjejernas resultat! Tacos o vin!


Sm är grymt! Så bra och grymma tävlande! M...

foto0471 (MMS)

Sm är grymt! Så bra och grymma tävlande! Martin har gått t final. Massa bilder kommer imorg! Nu ska vi hem t anki o äta tacos o mysa! Martins placering kommer om någon timma!


RSS 2.0