Film från dagens bröstpass med Viktor!

kan ni se på hans blogg! Här kommer länken

http://viktorandersson.myshowroom.se/

Dagens pass

4set bänkpress, 20kg, 30kg, 50kgx 12 reps och 60kg x 2 st. På sista gjorde jag bara 2 reps men det är en ökning:-)

3set snedbänk 20kg, 40kg, 50kgx 7 reps

3set sned hantelpress, 12,5kg, 20kg, 20kgx 8 reps

3set bröstpress sittande maskin 10 kg på vardera sida - superset flyes maskinLite fjanteri och posering:-)Reine dök upp på gymet också och skulle göra sig rolig med sin storlek.. " Haha kolla här när jag gömmer Therese.."
Det tyckte han var roligt ja:-)Fast jag inte är ett dugg smidig på att ta mig upp och ner som ni ser på filmen så gick det trots allt bra. Jag är glad att jag kan träna även om jag är ledsen för att rumpa, vader, mage och ben får vila några v.
Det gör ont att träna, vissa övningar mer än andra men va 17!  Vill man bli fin får man lida pin!!!

Imorg blir det ett par övningar biceps och triceps samt indoor. Fre-sön är jag på kurs och då skriver jag helvetesprovet som stressar mig.. 
Hade hellre velat vara på fitnessfestivalen och heja på Alexandra Göransdotter som kör sin första Body fitness tävling! Heja Heja!!!All lycka till dig nu bruden!
Kör så det ryker!!!Favoritproteinet ligger i magen och jag ho...

foto1054 (MMS)

Favoritproteinet ligger i magen och jag hoppar i säng efter en stressig dag. Jäkligt stressad över provet jag har på fre. Har inte haft tid att plugga så jag känner mig nöjd och ni som känner mig vet att jag hatar att misslyckas. Idag fick jag hoppa över träningen. Hade planerat in biceps och triceps m håkan o liv men det fick bli vilodag från gymet tyvärr. Körde armar i lördags, rygg i söndags och axlar igår så det är ingen skada skedd men. . Jobb, vardagsysslor och lite plugg tog min dag. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


Tränade rygg igår med Håkan och liv och axlar m LIv idag!


Det gick bra och var kul!!!
Liv och Håkan

Kort inlägg idag pga tidsbrist! Mer kort imorg förhoppningsvis.

Ha en bra vecka!


Härligt bicepspass! Körde biceps curl m ha...

foto1019 (MMS)

Härligt bicepspass! Körde biceps curl m hantlar, gjorde 6 på 16 kg! Det har jag aldrig gjort. När jag testat dom har jag bara orkar ett par st. innan dess körde jag 10 x 15kg, 10x 12 kg och uppvärmning på 7 kg. Sen körde jag koncentrerad hammercurl m hantel på 8, 9 och 10 kg. Sen bamsecurl x 3, Pumpade ut m snöre, biceps curl 2 set. Över t triceps där jag körde dips för att varma upp 15 st och 10 st. Jag hatar dips men får försöka ibland. Det är en bra övning. Körde sen triceps stående m hantel över huvudet 3 set på 20 kg, 3 set kick back 10 kg x 12 reps, 3 set push down m snöre. Passet var nästan smärtfritt i svansen då alla övningar var stående! Ett toppenpass. Jag var glad o nöjd efteråt. Johan kom 4 av 31 af killar i startfältet! Grymt! Idag har vi fixat och städat hemma. Jag hann m allt jag skrev plus att vi bakade hemmagjort pizza! Nu sitter vi och tittar på en rymdfilm och äter godis med juleljus! mys!


Tävlingssugen!!!

Måste erkänna att jag i dessa tävlingstider för många börjar känna mig sugen igen!!!
Drömde i natt att jag fick ett ryck,  tömde och laddade från dagens form och körde luciapokalen.. Dock vaknade jag innan finalen.. Tur det kanske?!
Även om tanken har slagit mig så kan jag varken vara där eller tävla då jag skriver mitt prov till helgen.. Snyyyft!!!!

Nej, nu ska jag jobba klart, hem och advensfixa, handla, plugga, ut med mammas hund, träna armar och sen slänga mig på soffan med milo och myyysa för det hinner nog bli kväll innan jag är framme vid sista punkten, slänga sig på soffan!

Ha en fin dag och lycka till Johan som gick vidare i symmetrin:-)Reps.se har material från DC idag!!! 
Tack och lov att de uppdaterar en när man inte kan vara där själv.

De filmade när jag tävlade vilken jag är enormt tacksam för!


Skam den som ger sig!

Handlade till jobbet idag vilket kändes i svansen.. Flak med varor fick lyftas och jag jobbar dygn så biceps och triceps fick jag hoppa över. Jag hade för ont. Men imorgon så ska jag försöka få till det:-) Vill så gärna hinna med ett armpass efter att jag slutat men jag behöver plugga också.. Det är prov om en vecka. Ja, man får göra så gott man kan..

Jag ska tävla nästa år och då ska musklerna vara större än detta året så det är ingen återvändo, bara att kämpa på!!!!

På sön ska jag iaf träffa Håkan och Liv. Vi ska köra rygg!!!Jag och Coach Håkan!Jag o Liv!Har lite träningsvärk trots att jag bara hann med 3 övningar igår..
I love it!!!!

Imorg ska Johan upp på scen, vi håller tummarna!!!!

heja heja!

ååååå vad jag är sugen på att tävla igen när det är tävlingstider... Decembercupen nu, luciapokalen om en vecka... Men allt har sin tid... hi hi
Sjukskriven 1 mån, nej tack!

Även om det kanske hade varit bra så är det inte möjligt. Jag är egen och har både patienter och personal att ta hand om. Det ska handlas dit och mor som jag driver bolaget med är borta på sem så det går inte men visst kan jag ta ledigt ett par dagar när hon kommer hem..

Det känns inte något bättre idag men med några knep så gör det mindre ont.. Man vet hur man ska sätta sig, lägga sig och böja sig för att det ska göra så lite ont som möjligt.. På morgonen är det dock värst. Voltare så går det hyfsat dagtid om jag slipper böja mig vilket jag upptäckt att man göra heeela tiden med barn, en liten hund och 10 patienter...

Ingen kunde ta indooren idag och jag vill inte ställa in mina pass med mina stammisar så jag körde lätt lätt lätt men jag skrek desto mer på dem och dem var nöjda:-)

Innan indooren så kände jag på att köra lite bröst, det gjorde ont som satan varje gång jag skulle sätta mig och resa mig men annars gick det hyfsat. Ökade dock inte på vikterna men försökte köra på ungefär det jag brukar...

Hann med press med hantlar och sne bänk 15, 18, 20 kg
lutande bänk i smith 40, 50, 55 kg
flyes på sne bänk 13, 14, 14 kg

sen indoor

Tittade in på Albins blogg. Är man på gymet på samma gång som han så finns det risk för att komma med där och mycket riktigt, utan att jag märkt det så fanns jag med på bild.. Här kommer denImorg ska jag testa biceps och triceps:-)

Nu är det dags att ta sig upp från soffan efter att ha sett på film, en irene huss film och godis.. På en tors men jag jobbar imorg så det blev tors mys istället...

Trevlig helg till er som är lediga!

Dimmigt på stadsfjället! Här är baksidan a...

foto1004 (MMS)

Dimmigt på stadsfjället! Här är baksidan av huset. Takplattor är på plats. Det är grundmålat nu. Vi får måla det till sommaren. Skönt för då hinner man bestämma färg i lugn o ro. Det ska byggas en altan runt huset också. Har ont som 17 i min svanskota men försökte ändå köra rygg idag vilket gick bättre än jag hoppats på m denna skada o smärta. Körde 4 set breda latsdrag 30, 40, 50, 60 kg. 3 set Hantelrodd 20 kg, 3 set rodd m snöre, maskin för lats 25, 30, 30, kg på var sida, 17 kg i maskin för baksida axlar. Hoppas det är bättre imorg! Sov gott!


Handikappad!!!!

Vill inte!!!!
Ramlade igår ner för en trappa som var rutten och hal. Slog i svanskotan så jag fick hoppa över träningen, får nog göra det idag också... Om jag hinner plugga på bra kanske jag ger mig på bröst, rygg eller armar. Just nu känns det som att jag inte kan träna något från magen och neråt mer i år. Det gör sviiinont!!!!

Kan knappt sitta, ligga på rygg eller böja mig, GRRR!!!!

Detta var inte vad jag behövde nu!

Vilken tur att snälla Robban tar mitt pass i Tanum idag.
Body pump känns inte som att jag skulle kunnat att köra idag, knäböj, utfall och att lägga sig på brädan och att komma upp därifrån hmmmm.
Tur att det finns goa vänner som stället upp!!!!

Tack Robban och Mariana för hjälpen idag!!!!Nu måste jag plugga. Det ska bli sååå skönt när detta anatomiprovet är över:-) Bara 1.5 vecka kvar!!!!

Ha en bra dag!


Måndag, ny vecka och nya möjligheter!

När denna veckan är över ska jag kunna alla muskler på överkroppen, med fäste och ursprung. Det är ont om tid för jag jobbar mycket, mamma är bortrest så jag passar hennes hund och hus, husbygge och allt annat runt omkring... så denna veckan får jag göra snabba och tunga pass på gymet och inte köra så många pass utan köra dubbla muskelgrupper.

I vårt team har vi en ny tävlande


Team Energy FysJohan Josefsson ska upp på lördag på decembercupen i AF

Lycka till!!!!!

När jag ser folk i tävlingsform saknar jag min tävlingsform och jag är sugen på att tävla igen men allt har sin tid:-)Veckans motivationsbild

Jag har fått några meddelanden och mail av människor som jag motiverar och inspirerar vilket gör mig jätteglad!!!
Nu håller vi tummarna för de som snart ska upp på scen. Heja Johan Joseffson och Heja Alexandra (ge järnet nu, sista biten in i mål!!!)

Ha en bra vecka alla!!!!


300 kg benpress!

och 12 repetioner på mitt sista set,  det 5e:-)


 
sen blev det benspark 4 set

Baksida lår sittande 4 set

3 set raka marklyft 20, 25, 35 kg

3 set stående vadpress 100 kgx 25 reps

Innan Håkan och jag började hann jag med kick back 4 set  och 3 set med hantel bak huvudet 17 kg för triceps


(korten är inte från dagens pass...)

och bicepscurl 4 set, uppv, 11 kg, 14 kg, 15 kgx 6 reps.

Avslutade med lite mage.

Nu sitter jag och milo och äter pepparkakor:-)
Mums!


Tid!

Tid och tid! Ge mig mera tid...
Hann inte träna armar igår, var tvungen att prioritera plugg mina barnfria minuter.. Provet är om två veckor och jag ha panik för att jag känner mig såååååå trööög!!!!!!

Det får bli ett par övningar biceps och ett par triceps innan mitt mitt benpass med Håkan idag.

Så.. Benpass, plugg, simskola för milo är det som står på schemat idag.

Hoppas ni har en roligare söndag?! Vad ska ni göra?Muskler, ben, fäste, ursprung...
Morning!

Det är Lördag kl 9.30 och jag sitter och väntar på mitt färska bröd:-)
Är hungrig som en varg för milo vaknade 06.20 idag.

Idag ska jag köra in husbilen och peugoten för vinterförvaring och försöka plugga lite vilket nog inte kommer gå speciellt bra med en aktiv 5 åring... Det är snart dec och det stora anatomiprovet, hjääälp!!!! Tyvärr på samma helg som fitnessfestivalen:(

Ha en fin lördag!

kaosdag!!!

Berättar mer vid ett senare tillfälle, nu blir det pizza, film och godis.

Bjuder på en bild från gårdagens axelpass som bestod av

3 set Axelpress i smithmaskin, 35 kg


3 Baksida axlar i maskin 17, 17, 20 kg
3 set sidlyft 8 kg

Snabbt pass, hann inte mer för mitt indoorwalkingpass började då.. Idag har jag vilat från gymet.
Hoppas att jag hinner armarna imorg och benen på söndag med Håkan!

Trevlig helg!!!

Nu Fredagsmyyys!!!!


Vintekylan

har slagit till. Det gillar jag inte!!!

Det blev ett ryggpass igår

chins 3 set
Bara set 1 som blev hyfsat då gjorde jag 10 chins idag
set 2 och 3 blev kasst då jag gjorde 5 - 6 st...Breda drag i maskin
3 set
30 kg på vardera sida och körde runt 8 repsbakifrån och famifrån... Bjuder på ett leende:-)

enarmsdrag i cc
glömt vikten men 3 set iaf och körde runt 8 reps på varjerodd med hantel, 3 set 21 kgx 10

Idag blir det plugg, jobb och indoorwalking
Borde köra någon muskel också för imorg ska jag vila från gymet pga jobb med patient hela långa dagen så gymet hinns inte med.. 

Ha en fin torsdag gott folk!!!!

 


Såhär ser milo ut på alla kort numera. Så ...

foto0981 (MMS)

Såhär ser milo ut på alla kort numera. Så fort man ska ta kort åker tungan ut och han skrattar så där gott, ända från magen. Han tycker själv att han är jättebusig och rolig, hmm. Idag blev det ingen träning tyvärr pga tidsbrist. Det blev en lugn promenad i skogen m milo o ebbe istället vilket var skönt efter en rätt tjötig o intensiv dag på jobbet. Har även gjort pizza idag, mums! Imorg är en ny dag, nya möjligheter och då hoppas jag på ett bra träningspass!


Grattis victor!!!

Även om jag helst hade velat vinna så är jag glad för din skull!!!

Victor vann Energy fys Gilla tävling på facebook:-)

Viktor Mjukis Andersson

Bra fotograf måste det varit?! :-)

hi hi

Han snodde hela kudden! Inte lite tufft. Ä...

foto0972 (MMS)

Han snodde hela kudden! Inte lite tufft. Ändå har jag en extra lång kudde. Hmm. Passar mammas hund. . Dagen började m baksida lår och rumpa. Skulle kört hela benen men hade dåligt m kraft när jag skulle gå på framsidan så jag sparar det till senare i veckan. Igår körde jag bröst och axlar m håkan. Det var ett toppenpass. Ska försöka hinna m lite bilder imorg. Det är mycket att stå i just nu. . Dags att sova. Jobb tidigt imorg! Sov gott!


Min lördag

har bestått av myyysfrukost. Jag och milo körde lastbil till bageriet för min bil stod på stan då jag tog ett glas vin på middagen igår.. Tog Johns  jobblastbil för att köpa färskt bröd och oj vad folk glodde... Tydligen väldigt konstigt att en blond tjej med rosa väst och ett barn kör lastbil...

Efter frukosten kom Emelie och Tobias förbi på en kopp te
Emelie idag, från facebook..
Sen var det plugg i ett par tim..

sen käkade vi middag med David, Frida och magnus

Här är ett kort på gänget från Madrid i maj,  1 mån innan tävlingen...

jag och frida

Har inga bilder från dagen då jag har tappat bort min usb kabel tillfälligt.. Tror den är på jobbet..

Bjuder på en av mina favvobilder från deff.... Har några magbilder också som jag vill tillbaks till!!!!Då tänkte jag att det här är väl inget...
Nu, wow!

vill igen!!!! Ska göra det igen!!!!men nästa gång krävs det en större Therese!!!!

Nu blir det natten!
Hoppas på ett bra gympass imorg för idag har jag vilat..

Natti natti!kläderna sprack!

ska jag vara glad el ledsen? Antar glad..
En kille hade tyckt att det var skitkul, för tjejer är det nog dubbelt och sådär att gå upp i storlek...

Vad svamlar jag om?

Jo, jag skulle ta på mig en klänning idag för att vi skulle ut och käka.. Där gick sömmen i ryggen... Kom i den men inte ur den.. Satt fast. Klänningen var detta och jag hade den i aug senast..

Detta kortet är från Riga, typ 6 kg lättare än nu då det var typ 2 mån efter tävlingen...jaja.. Över till en top då.. Den skar in i armen, när jag argt slet av mig den sprack den i armhålan.. Skitkläder!

Det blev en lös tunika och svarta jeans..

Det är ju på gott och ont man går upp en storlek..

Det blev iaf en snabb middag för sen skulle jag hämta milo som var och lekte  och hade fredagsmys med sin kompis rasmus under tiden.

Idag har jag tränat biceps och lite triceps3 set biceps curl där jag avslutade med 15 kg x8:-)
3 set biceps curl sittande med lutande rygg 10kg x många reps
3 set koncentrerad biceps curl 10x 6
3 set hammercurl med snöre som jag varvade med

3 set triceps push down med snöre
3 set kickback 10 kg x många
3 set stående hantel bak huvudet om 17 kgVar även och på bästa affären för att fylla på mitt proteinförråd
Nu blir det läggdags för imorg bitti kommer Emelie förbi uddevalla

Hon skrev just på facebook att hon hade fredagsmyys och la ut en bild på det:-)Tror bestämt hon lagt på sig muskelmassa:-)
Det är väl det enda roliga med att man inte ses på ett tag, att man ser att man ökar i muskler:-)
Själv är jag blind! Det är konstaterat. Självblind! Det tror jag alla är oavsett det handlar om viktminskning, viktökning, fetma, anorexia, muskler el vad som.. Man ser inte sig själv.

Trevlig helg gott folk!!!
Rygg med liv blev det idag. Igår hade jag ...

foto0931 (MMS)

Rygg med liv blev det idag. Igår hade jag vilodag. Ryggpasset gick strålande! Vi körde 2 set chins, 4 set breda latsdrag, 3 set rodd i maskin, 4 set hantelrodd, 3 set latsdrag i maskin, 3 set baksida axel i maskin. Vi var båda nöjda över våra prestationer! Hoppas att Du också är nöjd över dagens prestation med vad det innebär för Dig!


Träning gör susen!!!!

Både igår och idag har jag känt mig slö innan träningen.. Lite Omotiverad och dåligt samvete över att jag inte hinner med allt jag vill hinna med. Plugga och umgås med familjen...
Efter ett par set har jag känt att energin och glädjen kommit tillbaks!! Jag har varit mycket gladare och haft mer energi efter träningspasset än innan..
Märkligt men träning för mig är TOPPEN!!!!

Igår körde jag axlar
4 set sidlyft med hantel 
3 set sidlyft i maskin
4 set  hantellyft rakt fram
4 set baksida axel

och bröst
3 set Sne bänkpress
3 set med pressar från sne bänk
Flyes i maskinIdag körde jag ben
3 set i benpress
4 set liggande låtcurl
3 set vader i benpressen
4 set benspark
3 set marklyft med hantlar
Promenad med utfall och vikter
3 set vader med Johan (105 kg )på ryggen
Idag har jag jobbat hela dagen men igår hade jag och milo lite myys!!
Vi var på badhuset med Mikaela och Linn för att sedan fika tillsammans på Lejas!!

Nej, lite pappersjobb sen natten!

Godnatt gott folk!!!


Intensiv helg!

På PT-utbildningen..
Matat matat matat in alla muskler, ursprung, fästen, skelett, töjning, styrketest .... Nu är det klart med genomgång och i dec är det prov, hujedamej.. Hur ska jag få in allt detta i mitt huvud.

Jag har blivit trögare med åren tror jag.. Det var lättare att plugga för 10 år sen.. Kanske är det allt man har runt omkring sig nu som man inte hade då.. Barn, företag, träning, husbygge mm. Hoppas det!

Det är bara att börja plugga!!!! Men inte idag. Idag har jag och milo myysdag. Vi har knappt träffats i helgen då jag åkt tidigt och kommit hem sent.Lite myys hann vi med igår innan vi slocknade..

Lite bilder från helgen!Klasskamrater

Veronica. Tur att vi hittade varann, snurrfia och snurrfia:-)Malin som var min PT under vår låtsaslektion:-)Lite fler bilder från i fredags då jag och John körde biceps och ett set triceps innan John började må dåligt och vi avbröt träningen för fredagsmyyys! film och  godis!!!

Han laddar och fokuserar:-)

Nej, dags för måndagsfrukost med mormor och milo!
Sen får milo bestämma vad vi ska göra!

Trevlig måndag!!Ska jag vinna Energy fys"Gilla" tävling?

Isåfall gå in på facebook på min sida el Energy fys och tryck GILLA

Tävlingsbilden är dennainnan 15/10!!!!

Mot götet, sön och sista dagen för denna period. Nästa helg utbildningen (i dec på fitnessfestivalen är tyvärr!!!!!)  så går stooora anatomi provet av stapeln, Hujedamej!

Skön söndag där ute!

Efter en Lång dag i skolan körde jag bicep...

foto0899 (MMS)

Efter en Lång dag i skolan körde jag biceps m john. Han körde lite triceps också som ni ser på bilden. Inläggen då jag tränar armar kommer efter varann, konstigt tänker ni men det var i tisdags jag körde armar m victor. Annars brukar jag bara köra en muskel en gång i veckan. Har fortf lite känningar i rygg så jag hoppar över den denna v. Blev lite biceps istället. Trodde inte jag skulle hinna träna idag men. . Det blev Tre set av följande. biceps curl m hantlar stående där jag fixade fyra reps på 16 kg, yes! Sen sittande biceps curl m sne bänk, koncentrerad hammer curl och till sist ett set biceps curl m snöre där jag pumpade ut det sista! Hemmakväll, film, några ägg o godis. Så blev min fredag. Nu ska jag slänga mig i säng för imorg ska jag t götet igen för en lång skoldag. Uppstigning fem dessa dagar o hemma åtta, pust! Men kul är det! Fortsatt trevlig helg!


Idag är det en ny dag med nya fantastiska möjligheter, erfarenheter och upplevelser!

Positivt tänkande.
Dags att åka på period 2 på utbildningen till PT (personlig tränare).

Slänger upp några bilder från mitt och viktors träningspass i tisdagsbiceps, körde 8 på 15 kg, testade 17.5 men jag är inte riktigt där än.. Innnan året är slut hoppas jag!min nya favvo övning, den köpte inte riktigt V.Han körde denna istället..dips, fy och blä men nyttigt..

V visade mig en "ny" övning, biceps curl i en kostig position..spännisen:-)

I ons körde jag baksida ben o lite axlar, igår indoor endast.

Nej, nu får jag åka..
Trevig helg!!!

Tokstollar på gymet!
vem vågar träna när instruktören ser ut så??? hahaRobbanoch gymägaren  "skalle-per" igen...

Härligt att de bjuder på sig själva:-)

Det blev ett par övningar baksida lår och axlar idag.. Inte 100& nöjd men utifrån den tiden jag hade så blev det ok. Började med ben och då kände jag mig orkeslös. När jag gick över till axlarna kändes det bättre.

Mer bilder kommer imorg:-)

Godnatt!Gott bröd för er som går på diet!

Hittade ett recept som var guld i min diet!!!

Bjuder på dert med minnesluckor då det var nästan ett halvår sedan:-)

4 små bröd el 2 normalare... jag gjorde i min diet utrymme till en hel sats som jag klämde i mig lätt!!! och då gjorde jag 2 bröd:-)

2 msk fiberhusk
4 msk havrekli
2 msk kesella 1%
2 ägg
1 nypa salt
1 msk sötningsmedel
1/2 tsk bakpulver
lite brödkryddor om så önskas

Blanda ihop allt och klicka ut. Kör på 200 grader tills de känns klara.. Typ en kvart har jag för mig att jag körde dem!

På hela satsen

267 kcal
21,7g protein
15,41g kolhydrater
12,54g fett.


Mums!!!!Idag är det dags för baksida lår och rumpa. Framsidan får hoppas denna v pga tidsbrist..

Ha en fin dag!!!


Nov månad är här.

Oj, vad tiden springer iväg...

Idag har jag kört biceps och triceps men bilderna från passet med viktor kommer imorg då jag jobbar och inte har kabeln med mig.. Bjuder på ett par bilder från gårdagens bröstpass iställetFlyes, men som jag skrev igår kärde jag även plan och sne bänkViktor skulle mäta sina biceps och jag hängde på... 33 cm biceps inkl fett:-)

Vi träningsfolk är allt lite knäppa:-)

Nu blir det lite jobb på kontoret innan natten.

Sov gott!
RSS 2.0