Nya tag!

Igår var det matdag och det var gott att äta sig mätt!
Åt en lång god frukost, lunch o fika på Leijas och middag m godis o chips till efterrätt:-)Älskar ju brööööd och frukost. Det är bästa målet!Fick en stooor muffins av min älskling!Min lilla pepparkaksgubbe (han gillar den som pyamas för den som undrar...)  fick en chokladboll och har blivit mästare på memory.Mitt inköp på Energy fys. Bars är dock inte till mig.. Idag ska jag testa det nya proteinet Päron split! Återkommer!

Idag är det dags att gå på diet igen och på fre blir det smygvägning inför lördagen... Kontrollmänniskan Therese måste veta hur lördagen kommer att bli..

Nu fika med tjejerna sen träff med coach Håkan och träning:-)

Ha en fin kall söndag!


Kommentarer
Postat av: Peter Lidström

Päron split is da shit!! :) Underbart go o om man har mjölk i istället så blir det som en härlig Milkshake, måste prova o mixa i krossad is oxå så blir de nog som en "riktig" milkshake.. :)

2011-02-14 @ 10:43:00
URL: http://www.peterlidstrom.se
Postat av: Per

Då blir det recension på päronsplit hoppas jag :)

Se om det är något att ha!

Bra blogg!

2011-02-14 @ 14:44:39
Postat av: Therese

Per, Jag tyckte inte att den var någon hit efter träningen för jag fick inte plats med allt vatten jag behövde i shakern... Den är tjock i konsistensen så jag ska nog köra den med is i en mixer men jag återkommer. smaken var dock fin!

2011-02-16 @ 07:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0