Dietbröd o coachträff1 dl philadelphia (valfri smak)

3 ägg (separerade)

vispa äggvitorna hårt

blanda gulan och osten

vänd försiktigt ner gulan och osten i äggvitan

Klicka ut på plåt

Baka på 150 grader i 20-30 min

277 kcal per sats

(jag brukar få ca 8 bröd)

Dock äter jag en hel sats själv...
valde den med lägst procent i affären, philadelphia 11 % vilket kcal är beräknat efter...Inte i närheten av vanligt bröd men i dagens läge helt ok!!!!

Träffade ju Håkan idag, diskuterade vikt och kcalintag...
 Ska fortsätta ligga på samma kcal intag en vecka till o se vad som händer. Han tyckte 0,4 var helt ok på 5 dagar så jag fortsätter vidare....

see ya!

Kommentarer
Postat av: Madde

Provade att göra de där brödet!! :) faktiskt riktigt gott med en skiva rökt skinka på!! :)

2011-02-07 @ 16:47:17
Postat av: Anna

Tycker det låter hemskt klokt att inte stressa som många andra gör! Får inte glömma att det finns en gräns för fettförbränningen och att det inte blir bättre för att man går ner snabbare- tvärtom! Ska förresten erkänna att jag inte riktigt trodde på dig för ett halvår sedan när jag började läsa din blogg men SHIT vad du har fått grymma resultat snabbt. Heja heja!

2011-02-07 @ 20:39:41
Postat av: Therese

Anna, Tack för att du tror på mig nu och för att du erkände att du inte trodde på mig då.. Ärlighet:-)

Tyckte 18 veckor lät långt i början men som du säger är det nog nyttigare för kroppen om det går lite långsammare.. Bara jag inte tappar för mycket muskelmassa..Madde, ja, helt ok. Godast dock samma dag, sen smakar de lite omelett...kraam på er!

2011-02-07 @ 23:10:19
Postat av: Anna

Ja, det känns ju som en evighet, speciellt om man är målmedveten och bara vill att allt ska hända direkt haha! Har du bara tålamod och håller dig till o.5 kg/ v är det minimal risk för muskelnedbrytning. Däremot säger nästan alla studier att en viktnedgång som går snabbare beror på att man förbränner muskler (om man inte har extremt mkt fett). Och förresten är det jag om ska tacka för en rolig blogg! Kram!

2011-02-08 @ 11:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0