vinbärspaj



Delar med mig av en vinbärspaj jag gjorde på jobbet i helgen

Deg
Rörde ihop fiberhavregryn, havregryn, lite hackade mandlar, 1 dl sötningsmedel, 2 msk kokos, 2 msk kesella kvarg och 1/2 dl olja
som jag la över
Röda och svarta vinbär blandat




in i ugnen, 200 grader

körde den tills vinbären puttrat och grynen fått önskad färg

Jag åt glass till men kesella vanilj finns ju om man vill vara lite sundare och ännu sundare kesella kvarg 1% blandat med fun light.

mums!

Kommentarer
Postat av: A

Kul att du lägger upp recept. :)

2011-08-01 @ 18:50:54
Postat av: Therese

Folk har önskat det:-)

2011-08-02 @ 07:03:04
URL: http://theresethorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0