Hela kroppen


genomkörd denna veckan. Det känns gott. Det har jag längtat efter. Massa värk men det gör inget. Träningsvärk är ett tecken på att jag använt hänget igen!!!
Dock ingen cardio då jag forfarande är tungandad, snyft!!!
Tufft och jobbigt att komma igång men nu ska jag undersöka om det stämmer, teorierna kring muskelminne... Jag återkommer i ämnet:-)
Ett kort från igår då vi var hos min tokiga bror:-)

sen var det ju mys och katten Gustav. När milo somnat såg vi Irene Huss. John tycker filmerna är sådär men jag gillar svenska filmer:-)Idag körde jag biceps och vader!
John körde baksida lår och vaderMartin slank in på gymet och visade formenHan hade sån där härlig deffhud:-) Som en tunn liten elastisk hinna som ligger utanpå musklerna och i midjan.

Saknar min deffade kropp, vill vara i fom...  Känner mig helt ur form då jag inte kunnat träna ordentligt på länge...

Suttit på jobbet och vräkt ostbollar... Inte känner man sig nyttigare då...
ooops, vad hände... Måste varit någon som tagit ur min påse?! Hoppas kan man ju...När jag ändå är lite gnällig vill jag passa på att gnälla över dessa rosor som jag fick av en patient, inköpta på mannes i munkedal igår och idag ser de ut såhär.. uselt!!!!Min kärlek! Imorgon åker vi på trip några dagar. Får se vart det bär hän.. När alla börjar jobba då börjar jag bli lite ledig:-)

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Annika

Hihi, lilla cooling där! ;)

2011-08-21 @ 11:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0