veckans pinsamma....

Vet ni vad som hände mig i veckan... Jag snöt mig i bilen vid ett rödljus... Kändes som jag rev mig på näsan så jag kände strax under nästippen med pekfingret... En bil med fyra killar i min ålder åkte förbi och trodde jag petade mig i näsan... Dom gapskrattade!!!

Pinsamt men ehhh...

Jag bjuder på det!

Idag har vi varit lediga och det har varit görgött!!!

Var ute hela fm

Conny och Rasmus kom o lekte

vi har haft en konflikt i akvariumet en längre tid som idag slutade med ett dödsfall... Trots sannas försök till att uppfostra Black molly fiskarna... ja, det är sant... Golfbollen låg för döden och led så conny fick avliva trots att han inte ville...hmm
Dom fick som straff åka tillbaks till djuraffären.traumat är över och nu försöker vi fånga 5 snabba black mollyDet tyckte barnen var roligt!

slutet gott allt gott, milo fick 5 nya fiskar:-)

Kommentarer
Postat av: erica

är detta hemma hos dig? har i så fall en konstig fråga om bobbycarsläpet i bakgrunden. är det milos? när fick han den, har han haft mycket roligt med den? funderar på att önska alexander en men har ej bestämt oss. =)

2010-02-08 @ 09:52:03
Postat av: Therese

Ja, det är hos mig. Släpet är milos. Ja, det har varit tacksamt. Dyrt men han har lekt massor med det så det är de värt. önska det!

kram

2010-02-08 @ 22:21:48
Postat av: erica

jo det ska jag nog göra men jag bara funderar på om det är för tidigt, om man ska ta det till jul istället, när sommaren kommer kommer han väl förhoppningsvis inte använda den så mycket då den inte används utomhus och att jag funderar på en trehjuling nu, när fick Milo den?

Kram

2010-02-09 @ 09:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0