Hejar på Patrik eller Jackie

och jag dööör om Erika vinner.

Körde ett hårt pass på gymet idag. Ben och mage (200 sit ups). Jag fick även bakläxa då jag inte körde triceps och biceps förra veckan så det fick jag köra idag. Fick jag skylla mig själv men nu är det gjort!!!
Jag har gjort bra ifrån mig utan min PT pga att jag är sååå envis men det kommer att gå mycket bättre imorgon när min PT kommer tillbaks. Det var nog 2 v sen vi körde ihop nu.

Jobbat och bråkat med nätet massor idag. Funderar på att köpa mig en liten ny rosa dator samt fixa mobilt bredband. Behöver ju ändå fixa mobilt bredband om jag ska ge mig ut med min husbil i sommar pålite längre turer för jobbets skull och för bloggens va klart, ha ha!

Var som hastigast på torp med mamma och milo. Behövde handla mat, det var tomt (ok... hos mig är det sällan tomt men en hylla var iaf tom och det gillar jag inte. Det var grönskashyllan...). Köpteäven en crosstrainer till mor. Tog en fika

Min macka, visst ser den mumsig ut!!!! Blev doick besviken när jag satte tänderna i den för salamin smakade pyton...

Mormor är svag för sitt barnbarn... Han fick henne med upp i en karusell...


Sen var det skottning som väntade när vi kom hem


Skulle lägga mig tidigt idag men nu har jag ändå jobbat t paradise börjar så då lägger jag mig i soffan o kollar finalen. Jag kommer att få äta upp detta imorgon, GRRR!

Hoppas på stackars vilsna Jackie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0