Älskar att vara helt själv på gymet!!!!!

Idag hade jag spinning i munkedal och det var göööörsköj! Känns som att det var veckor sen jag var där, iaf var det tre veckor sedan..
Efter spinning körde jag biceps och triceps och var helt alone! Riktigt skönt! Jag  älskar det! Inga männiksor som står och glor eller  kommer fram o snackar.. Dock gillar jag ju att ha någon att träna med men inte allt folk runt mig och den jag ev tränar med.
passet idag gick bra, bättre än väntat men inte fullt så bra som när jag tränar med min PT men det är väl det en PT är till för....Yes, lite ådror efter bara några repitioner efter 1 veckas vila!Kom igen lille triceps och väx!


Är på jobbet och därmed lite nya mobilkort från veckanSockervadd på cirkus att njuta av!!!En sjukling.. Bäst att dokumentera att Therese sover dagtid tyckte fotografen för så här klubbad blir jag sällan...

Så sjuk så att jag inte ens orkar säga emot pappa som byggt en verksatad åt milo i v-rummet för att han ska ha lite "vettigt" att syssla med... Min pappas ord. Han är såååå pedagogisk!Vad skulle jag gjort utan er mina nära och kära?! Tack pappa, mamma och sanna! Ni är guld!!!!Har kollat på bil lite också... KIA ceed.. sportmodellen
Men har inte hittat bilen som känns WOW än... Sökning efter den känslan fortsätter!Fortsatt trevlig lördag!
Nu ska jag äta tacopaj!!!!!!!Kommentarer
Postat av: Conny

Tycker det ser ut som tricepsen växt riktigt bra :) du gör ett bra jobb...

2010-05-07 @ 18:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0