Godmorgon arbetsmiljöverket 7.30 på min lediga dag och milo fortfarande sover GGGRRRRRR!

NOT!!!!! Idioter. När milo sover längre än 5,6 eller 7 för en gångs skull så ringer dom! Dom börjar inte ens jobba förrän 8! Dissa flex enligt mig om inte kontorsråttor som jobbar dagtid mån-fre fattar att det finns sådana som jobbar obekvämt och avvaktar med att ringa tidigt bara för att dom vill gå hem tidigare imorgon fredag!!!!!
Jag har inte varit ledig en enda dag sen jag var i Lanzarote 21 dec... Är jag inte på jobbet fysiskt så jagar dommig på telefon alltid!!!! = Baksidan med att ha eget företag!!!!

Ja, ja jag fick lugnat ner mig efter en kaffe.. Jag o milo gjorde ett nytt försök med att baka bröd till frukost med proteinmjöl. Det gick inte så bra.

Mums, med frukost iaf. Proteinbröd och smoothie:-)

Idag träffade vi Madde och Alvin

Vi delade med oss av vårt bröd till fåglarna sen åt vi en good lunch på Pita, wrap med räkor, keso, rödlök, sasla sås och mixsallad.
Va, tog inte Therese en hälsotallrik med kyckling? Nej, det gjorde hon inte. Håll i er... Hon har börjat variera sig...
Barnen ville ha hamburgare:-)


Måste bara berätta att min lille kille kommer att bli en riktig prins. Igår när han hade varit med sin mormor och handlat mat hade han gått förbi tulpaner och sa
-måste köpa rosa blommor till mamma.  Hon älskar det!
Gulligt, min lille 3 åring.


Idag har vi haft begravning för ålen och köpt en ny... Han köpte två räkor också, pust!

Nu är det dags att sooooova. Helt slut efter dagens Body pump och en stor portion med Thaimat, kyckling i röd curry o kokosmjölk..

Godnatt!
Natti Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0