Adrenalinet rann till idag också...


Har haft en jävlig natt på jobbet. Inte många timmars sömn. Men vaknade gorde jag iaf trots att jag gick ner på avdelningen som en zombie... Hann vara på avdelningen 15 min innan första adrenalinkicken rann till, GGGGRRRRRRRR!!!!!
Är det nån som inte upplkevt en kraftig sån så börja jobba hos mig!
Efter hot o våldsituation åkte jag till gymet och avreagerade mig 45 min (=rast).... Tungt enl ordination från PT som lyser med sin frånvaro denna blev det rygg och bröst idag...

Nu har jag ben, triceps, boceps poch axlar kvar denna v... Hmmm.  Hur ska det gå till när jag har Body pump imorgon, spinning på fre och lör?

När jag slutade mötte jag upp milo och mor på torp, dom hade varit där och handlat. Milo skulle absolut ha sin favoritfika, en chokladboll. Mamma skulle ha sin favorit, semla... Vad är min favorit? Pannacotta... men det vräkte jag INTE i mig utan tog en cola light. Duktigt va?

När vi kom hem hade en ål dött och milo grät floder.... Den ligger inpckad i en fin pappersask och imorgon blir det begravning.... samt inköp av en ny.

Opps det blev längre än jag tänkt mig. Nu väntar se och hör som jag snodde med mig från jobbet och sängen!Oj, mycket kläder Amber har.... Hon får akta så hon inte svettas ihjäl...
Vem vill ha denna outfit på lör?

Nattti Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0